Architect landelijke woning

Een landelijke woning kent vele voordelen. Veel mensen kiezen voor het gevoel van vrijheid en de ruimte in een natuurlijke omgeving. Dit maakt de landelijke bouwstijl zo aantrekkelijk. We willen ervoor zorgen dat de rust en de natuur in de omgeving samenvalt met de woning die u wilt laten bouwen. Het landschap als verlengstuk van de woning. Dat komt terug in onze ontwerpen door slimme keuzes te maken in de manier waarop binnen- en buitenruimte in elkaar overlopen.

Uw woning laten ontwerpen in landelijke stijl?

Landelijk wonen kan gerealiseerd worden in diverse bouwstijlen. Zo kun je een moderne woonboerderij bouwen, een dijkwoning of juist een stoere schuurwoning. Wellicht heeft u een voorkeur voor een specifieke stijl. Onze architecten hebben geruime ervaring met landelijke bouwstijlen en denken graag met u mee. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het renoveren van een boerderij naar een prachtige woonboerderij tot de ontwikkeling van een landgoed met landhuis. Of misschien wilt u een rietgedekte villa bouwen, alles is mogelijk. We denken actief met u mee over wat bij uw woonwensen past.

Bij alle bouwstijlen van landelijk wonen hebben we dezelfde missie; het ontwerp van de woning vindt plaats van binnenuit, maar altijd passend binnen zijn context. Door van binnen naar buiten te ontwerpen, blijven de ideeën en wensen van de opdrachtgever centraal staan. Daaromheen wordt een schil gecreëerd die de balans vormt tussen de architectuur en de omgeving.

Inspiratie opdoen?

Bekijk hieronder enkele woningen in landelijke stijl uit ons portfolio:

“WIJ LUISTEREN NAAR UW WENSEN EN IDEEËN EN CREËREN DAARUIT EEN AUTHENTIEK EN UNIEKE WONING DIE BIJ U PAST”

Benieuwd hoe wij uw project kunnen vormgeven?

Heeft u een bouwkavel en wilt u graag landelijk wonen? Onze architecten gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren. Laat u verrassen door onze eigenzinnige duurzame ontwerpen met een tijdloos karakter. Wij vertellen u graag meer tijdens een gratis brainstorm uurtje. Hiermee spelen wij in op de behoefte van de consument om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons werk als architect. Naderhand weet u of uw wensen vertaald kunnen worden naar een ontwerp passend binnen uw budget!