Moderne woning

Laat u verrassen door onze eigenzinnige aanpak

Uw nieuwe woning wordt een moderne woning. U ziet het al helemaal voor u, maar daar komt nog wel een ontwerp met persoonlijke touch bij kijken. Voor Aessen zijn moderne woningen geen geheim meer. De afgelopen jaren heeft Aessen namelijk meerdere projecten van moderne huizen met veel trots gerealiseerd.

Een modern huis is vaak een strak gebouw, met rechte lijnen en minimalistische vormgeving. Ook hebben moderne woningen vaak een open karakter, wat zich uit in elkaar overlopende woonruimtes. Enkele voordelen die een moderne woning heeft zijn: praktische indeling, goed gebruik van duurzame materialen en snellere bouw.

Meer inspiratie?

Bekijk hieronder enkele woningen uit ons portfolio:

Moderne villa bouwen

Het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe moderne woning is een interessant proces, waarbij er rekening gehouden moet worden met diverse punten. Denk hierbij aan de rechte lijnen en de keuze voor het dak, waarbij een plat dak vaak gekozen is. Een andere belangrijke vraag is: ‘Wat kost het ontwerpen en bouwen van een moderne woning?’. De kosten verschillen per woning. Meestal variëren de prijzen tussen de €750 en €900 per kubieke meter. Het materiaal dat gebruikt wordt voor de woning is ook van invloed op de prijs.

Heeft u interesse in het laten ontwerpen en bouwen van een moderne nieuwbouwwoning? Met een grote expertise in moderne woningen, kan Aessen u goed begeleiden.

Gebruik van natuurlijke materialen maakt de schuurwoning stoer, praktisch én tijdloos!

Moderne-villa-architectuur
  • Maatwerk

    Als u uw moderne villa door ons laat ontwerpen, dan kunt u gedegen maatwerk verwachten. We luisteren aandachtig naar uw wensen en analyseren de mogelijkheden. Deze vertalen we naar een concept dat ook nog past binnen uw budget. Andere aspecten die altijd in ons ontwerp terugkomen zijn licht, lucht, ruimte en duurzaamheid. Zo creëren we een optimale situatie voor u als bewoner en de omgeving.

  • Onze werkwijze

    Wij zullen u compleet ontzorgen. Van ontwerp tot aan oplevering: alles wordt geregeld. Als eerste gaan we vrijblijvend met u in gesprek. Uw wensen, ideeën en esthetische voorkeuren worden zorgvuldig geïnventariseerd. Vervolgens stellen we een passende offerte op. Indien u akkoord bent maken we een schetsontwerp, daarna een voorlopig ontwerp en als laatste het definitieve ontwerp. Hierin worden naast de schuurwoning plattegrond, de constructie, bouwmethode en installaties definitief bepaald. Lees hier meer over onze werkwijze.

  • Vergunning aanvraag

    Is de (ver)bouw van uw moderne woning vergunningsplichtig? Dan zullen we een bouwvergunning aanvragen. Hierbij houden we rekening met de welstandseisen die gelden in de betreffende omgeving. Aangezien streekeigen ons vertrekpunt is, zal dit ongetwijfeld soepel verlopen. Onze ontwerpen zijn volledig in harmonie met de omgeving.

Aessen ontwerpt en ontzorgt u van schetsontwerp tot vergunningsaanvraag!

Architect moderne woning

U bent op zoek naar een architect voor een moderne woning. Aessen heeft ervaring met het ontwerpen en bouwen van verschillende soorten moderne woningen. Op onze inspiratiepagina staan verschillende moderne woningen waar u ideeën kunt opdoen

Als Aessen u mag helpen met een moderne woning, dan kiest u voor een architect die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Levensloopbestendigheid en aanpasbaarheid zijn twee kernwoorden met betrekking tot deze duurzaamheid. Het belangrijkste blijft om te voldoen aan al uw wensen die u stelt bij een moderne woning.

Moderne vrijstaande woning

Een moderne woning is een gebouw waarbij de bouwstijl per object kan verschillen. Dit gaat van een minimalistisch gebouw tot een gebouw met een opvallend uiterlijk. Een moderne woning is daarnaast zeer geschikt om als vrijstaande woning te laten ontwerpen en bouwen.

Een vrijstaande woning is gemakkelijk aan te passen naar uw eigen wens en smaak. Wilt u een moderne vrijstaande woning bouwen? Onze architecten luisteren graag naar uw wensen en ideeën om vervolgens samen uw droomwoning op papier te zetten.

Modern schuurhuis met gebruik van natuurlijke materialen.

Villa met zwembad

Benieuwd hoe wij uw project kunnen vormgeven?

Heeft u een bouwkavel en wilt u graag modern wonen? Onze architecten gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren. Laat u verrassen door onze eigenzinnige duurzame ontwerpen met een tijdloos karakter. Wij vertellen u graag meer tijdens een gratis brainstorm uurtje. Hiermee spelen wij in op de behoefte van de consument om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons werk als architect. Naderhand weet u of uw wensen vertaald kunnen worden naar een ontwerp passend binnen uw budget!