Uniek vastgoed als sleutel tot zakelijk succes

Een nieuw kantoor, winkel of bedrijfspand. Wat de omvang van uw project ook is van nieuwbouw tot verbouw en restyling van het interieur wij begrijpen zakelijke prioriteiten. Uw vastgoed moet werken, een waardevaste investering of een verkoopbaar product zijn, maar vooral een aangename omgeving vormen voor de gebruikers.

Onze dienstverlening is gericht op proces- en projectmanagement, bouwbegeleiding, bouwkostenmanagement, directievoering en ondersteuning voor de opdrachtgever. Een geslaagd ontwerp en succesvolle exploitatie begint aan de ontwerptafel. Door de juiste vragen te stellen komen alle inzichten en verwachtingen samen, gevolgd door nieuwe mogelijkheden

Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw project van schetsontwerp tot realisatie.

Naast gebouwontwerpen maken wij ook haalbaarheidsstudies en adviseren bij het programma van eisen. Onze ontwerpen worden bouwkundig uitgewerkt in tekeningen en documenten om vergunningen aan te vragen en derhalve tot prijsvorming te kunnen komen. In alle fasen kunnen wij zelf toegespitste ramingen, 3D visualisaties en presentaties maken. Naast onze eigen expertise beschikken wij over een uitgebreid netwerk van adviseurs. Voor een optimaal eindresultaat van de architectonisch opgave ondersteunen wij u tijdens de aanbesteding en uitvoerende fase.

Office-architect
New design CBE office
Verbouw-kantoor-Nedtrain
Gezondheidscentrum-architect
architectuur schoolgebouw

HERBESTEMMING

Door met een frisse blik te focussen op wat er mogelijk is zijn wij van Aessen in staat om bestaande gebouwen te herbestemmen tot spraakmakende resultaten. De realisatie dat er bij de restauratie en herbestemming veel komt kijken schrikt veel opdrachtgevers af. Gelukkig heeft Aessen de expertise en ervaring in huis om u hierbij professioneel te begeleiden.

NIEUWBOUW

Plannen voor nieuwe bedrijfshuisvestiging of projectmatige bouw van woningen? De uitstraling van uw vastgoed is enorm belangrijk voor een goede eerste indruk, prettige woon- of werksfeer.

Bij Aessen kunt u terecht voor een grote diversiteit aan ontwerpen. Wij ontwerpen inspirerende woon- en werkomgevingen door een volmaakte harmonie te creëren en optimaal gebruik te maken van de ruimte.

INTERIEUR

Het interieur bepaalt voor een groot gedeelte de beleving van uw gebouw. Daarom is het belangrijk dat de diverse materiaalkeuzes, meubilering in op elkaar zijn afgesteld.

Wij van Aessen vinden het een uitdaging om de identiteit van uw onderneming te vertalen naar een inspirerende omgeving waar uw werknemers of bezoekers zicht behaaglijk voelen.

HAALBAARHEIDSTUDIE

Naast gebouwontwerpen maken wij studies naar haalbaarheid en hergebruik. Een haalbaarheidsstudie is een snelle en efficiënte methode om zonder hoge kosten de haalbaarheid van uw initiatief vast te stellen.

Waar liggen de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en vrijstellingsmogelijkheden? Welke aanpak geeft het beste resultaat? We vertellen het graag.

Benieuwd hoe wij uw project kunnen vormgeven?

Zonder dat u vooraf kosten maakt informeren wij graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uitgebreid over onze werkwijze en de mogelijkheden binnen uw project. We lichten toe wat we voor u kunnen betekenen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Als de ‘klik’ er is en u enthousiast bent over onze werkwijze gaan wij graag over tot het maken van een offerte.

Meer weten?