Ruimte voor uw persoonlijke woonwensen

Heeft u een (vrije) bouwkavel of voldoet uw huidige woning niet meer aan uw wensen? Dan helpen wij u graag verder bij het realiseren van uw unieke droomhuis. Het is voor ons een uitdaging om uw ideeën vorm te geven en te vertalen naar een unieke woonbeleving. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering zijn wij u graag van dienst.

Het vertalen van uw wensen begint doorgaans met een inspirerend en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De inbreng en ideeën van de opdrachtgever vormen de onmisbare ingrediënten voor een geslaagd ontwerp. Onze kracht is om uw wensen te vertalen in een eigentijds concept en uitvoerbaar plan. We zoeken samen met u binnen het beschikbare budget naar passende oplossingen met betrekking tot esthetiek, ruimtelijke beleving, duurzaamheid, energiezuinigheid en gebruikscomfort. Daarom betrekken we de opdrachtgever zoveel mogelijk bij het proces, van ontwerp tot realisatie.

Omdat elk ontwerp maatwerk is kunnen wij ontwerpen in verschillende architectuurstijlen. De persoonlijke begeleiding van uw ontwerp, de aanbesteding en uitvoering is voor ons hierbij vanzelfsprekend. Ook in de uitvoering gaat het ontwerpproces door en is een gedegen bouwkundige kennis noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de ambities ook werkelijk vertaald worden in een gewenst beeld. Een precieze detaillering en uitvoering is van groot belang voor de uiteindelijke uitstraling.

Het eindresultaat moet voldoen aan het gevoel van ‘thuis’ komen.

Moderne villa
Schuurwoning-Zuid-Holland
materialen schuurwoning
Muizentrap-trap-hal-luxe-architectuur
Verbouw woning

NIEUWBOUW

Wilt u uw eigen droomvilla gaan bouwen? Aessen creëert op een inspirerende manier een bijzonder architectonisch ontwerp! Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp en bouwbegeleiding kan ons bureau de optimale woonbeleving voor u vormgeven.

AANBOUW EN VERBOUW

Laat ons een frisse blik geven om het woongenot van uw bestaande woning of pas aangekochte woning te vergroten? Wij zien de potentie van een ruimte en weten hoe deze optimaal gebruikt kan worden. Wij denken altijd in meerdere oplossingen en laten dit zien door 3d visualisaties.

INTERIEUR/ RESTYLING

Wilt u graag een make-over van uw interieur of advies voor de inrichting van uw nieuwe woning. Wij ontwerpen een compleet interieurplan voor u!

Wij verassen met nieuwe concepten, betere indelingen van de ruimtes en de juiste verbinding tussen interieur en exterieur.

Benieuwd hoe wij uw project kunnen vormgeven?

Zonder dat u vooraf kosten maakt informeren wij graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uitgebreid over onze werkwijze en de mogelijkheden binnen uw project. We lichten toe wat we voor u kunnen betekenen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Als de ‘klik’ er is en u enthousiast bent over onze werkwijze gaan wij graag over tot het maken van een offerte.

Meer weten?