Nieuwbouw

Particulier

Boerderijen

Schuurwoningen

Villa’s

Nieuwbouw

Verbouwingen

Vergroten van woongenot

Aanbouw

Verbouw

Interieur ontwerp

Herbestemming

Zakelijk

Uniek vastgoed als sleutel tot zakelijk succes

Kantoren

Bedrijfspanden

Recreatie gebouwen

Sport faciliteiten

In 9 stappen uw bouwproject voltooien

Wij staan klaar om u te begeleiden van begin tot het eind. Wilt u meer weten over ons stappenplan? Onze werkwijze is in 9 simpele stappen samen te vatten.

Vrijblijvend SchetsGesprek

Maak kennis met een van onze bouwkundigen en zet de eerste stap richting een inspirerende en resultaat gerichte samenwerking.

Duurzaam bouwen en verbouwen

Duurzaam bouwen gaat voor ons verder dan het plaatsen van zonnepanelen en een groendak. Als bureau hebben we de ambitie om kwalitatief hoogwaardige projecten te realiseren die hun waarde behouden in de toekomst.

Ontwerp kosten

Afhankelijk van de complexiteit relateren we ons honorarium voor nieuwbouw meestal aan een percentage van de bouwkosten. Voor interne verbouwingen of aanbouwen beperken we ons veelal op adviesuren.

Wij creëren ontwerpen die het gevoel geven van ‘thuis komen’

Aessen ontwerpt woningen, villa’s en bedrijfsgebouwen in diverse stijlen die goed passen in de omgeving. Alle ontwerpen zijn maatwerk met een persoonlijk, eigentijds of tijdloos karakter waarbij functionaliteit en duurzaamheid goed in de gaten wordt gehouden. Daarnaast staat de ruimtelijke beleving centraal; een door ons ontworpen woning moet u als bewoner, of als bezoeker omarmen, verrassen, emotioneren maar moet vooral voldoen aan het gevoel van ‘thuiskomen’. Architectuur is voor ons dan ook meer dan het ontwerpen van de buitenschil.

Ontzorgen door persoonlijke begeleiding gedurende het bouwproject!

Als bureau is het onze uitdaging om uw wensen en ideeën vorm te geven, en om te zetten naar tastbare architectuur. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of interieur.

Wij ontwerpen en begeleiden uw bouwproject volledig, van schetsontwerp tot oplevering. De persoonlijke begeleiding tijdens de ontwerpfase, de aanbesteding en uitvoering is voor ons hierbij vanzelfsprekend. Daarvoor beschikken wij over eigen expertise op het gebied van bouwkundige uitwerking, uitvoeringsbegeleiding en bouwkostencalculatie.

Over ons bureau

Betrokken van initiatief tot oplevering

Het team van Aessen bestaat uit enthousiaste creatieve denkers en bouwkundigen die in elk project een uitdaging zien. Voor iedere opdracht stellen we een projectteam samen bestaande uit ontwerpers, een projectleider en tekenaars. Zo bent u verzekerd van optimale ontwerpkracht en projectbegeleiding, vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering. Met onze kennis, ervaring en intuïtie komen we tot ontwerpen die u verrassen en imponeren – bij elke opgave beginnen we ‘from scratch’ en waken we voor routine.

We zijn zeer blij met het ontwerp wat Martijn samen met zijn team heeft gecreëerd! Echt super! Hij is meedenkend in duurzaamheid, budget, manier van bouwen, hierdoor gaan we binnenkort het huis bouwen wat we samen hebben ontworpen.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we ons meer dan 100% inzetten om uw droom te vertalen naar een realiseerbare woning, villa of bedrijfsgebouw. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om u optimaal van dienst te zijn. Complimenten nemen we dan ook met een glimlach en vol trots in ontvangst. Maar ook aandachtspunten nemen we met beide handen aan om onze dienstverlening te optimaliseren.

Benieuwd hoe wij uw project kunnen vormgeven?

Zonder dat u vooraf kosten maakt informeren wij graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uitgebreid over onze werkwijze en de mogelijkheden binnen uw project. We lichten toe wat we voor u kunnen betekenen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Als de ‘klik’ er is en u enthousiast bent over onze werkwijze gaan wij graag over tot het maken van een offerte.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend uurtje brainstormen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.