Architectenbureau Rotterdam

Op zoek naar een architectenbureau in Rotterdam, maar is er nog een twijfel? Kies voor architect dat bij je past op basis van bouwstijlen en werkwijze. Bij Aessen is persoonlijk contact enorm belangrijk. Van kennismaking tot oplevering, alle stappen worden duidelijk met je doorgenomen. Benieuwd of Aessen bij je past? Wij zijn gespecialiseerd in schuurwoningen, landelijke woningen en moderne woningen. Een kennismakingsgesprek of het opvragen van een brochure is vrijblijvend. Wil je eerst graag meer weten? Bekijk deze pagina dan goed.

Welke diensten biedt ons architectenbureau aan?

Als Architectenbureau in Rotterdam bieden wij een verscheidenheid aan diensten aan. Op de eerste plaats is ons architectenbureau verantwoordelijk voor het ontwerpen van woningen en verbouwingen. Daarnaast ontwerpen we gebouwen voor diverse klanten. Hierin is een verschil tussen de particuliere en zakelijke markt. Voor de particuliere sector kunt u ons architectenbureau inschakelen voor het ontwerp van de uw nieuwbouw, verbouw of aanbouw van uw huis. In de zakelijke sector wordt ons architectenbureaus vooral ingeschakeld voor het ontwerpen van bedrijfshuisvesting, ontwerpen van een herbestemming voor een gebouw, interieur ontwerp van bedrijfshuisvesting en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies.

In welke stijlen kan ons architectenbureau ontwerpen?

Als u uw droomhuis wilt laten ontwerpen is het van belang dat de bouwstijl volledig aansluit op uw wensen. Er bestaan diverse bouwstijlen waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de moderne stijl kiezen. De moderne stijl bevat veelal minimalistische elementen die zorgen voor een kubistische uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om een huis te laten ontwerpen in de landelijke stijl. Bij deze bouwstijl staan rust en ruimte centraal en past daarom perfect bij woningen die in een natuurlijke omgeving worden gebouwd. Ten slotte is het ook mogelijk om een schuurwoning te laten ontwerpen. De schuurwoning stijl wordt gekenmerkt door gebruik van natuurlijke materialen, eenvoudige details en omvat vaak een langgerekt volume. Dit geeft een eigentijds, praktisch en robuust karakter.

Wat voor soort gebouwen ontwerpt ons architectenbureau?

Het ontwerpen van woningen is een van de eerste dingen waar mensen aan denken bij de werkzaamheden van een architectenbureau. Echter ontwerpt ons architectenbureau niet alleen woningen, maar een verscheidenheid aan gebouwen. Zo kunt u u bij ons architectenbureau terecht voor het ontwerpen van kantoorpanden, bedrijfsruimtes, herbestemmingsprojecten en andere gebouwen.

Schuurwoning Haarlem Zwaanshoek Noord Holland
Schuurwoning-Berkenhof

Wat is de werkwijze van ons architectenbureau?

Om tot een goed bouwplan te komen werkt ons architectenbureaus in Rotterdam volgens een bepaalde werkwijze. Allereerst vindt er een kennismaking plaats. Tijdens deze kennismaking worden alle wensen besproken. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt waarin alle werkzaamheden staan samengevat. Als architectenbureau beginnen we daarna in eerste plaats met een ontwerpend onderzoek om zodoende tot prettige leefomgevingen te komen waar men zich thuis voelt. Tijdens de uitvoering controleren we of alles volgens ontwerp en specificaties wordt uitgevoerd. Als architectenbureau stemmen wij onze ontwerpen af op de omgeving en regelgeving die van toepassing is.

Op welke locatie is Aessen gevestigd?

Mogelijk bent u geïnteresseerd geraakt in een van de diensten van ons architectenbureau in Rotterdam. Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons bureau. Aessen is een architectenbureau die onder andere gevestigd is in Rotterdam aan de Linker Rottekade 292. Aessen helpt u graag bij het ontwerpen van uw droomhuis of een ander gebouw. Door middel van een kennismakingsgesprek met Aessen kunnen wij uw wensen in kaart brengen om vervolgens een concept uit te werken die afgestemd is op uw budget.

Stolpboerderij-nieuwbouw-beemster